Reacties klanten

“Gert heeft het vermogen zijn vinger te leggen op datgene wat ontdekt wil worden. Dat doet hij – voor mijn gevoel – door alert te zijn op wat er gebeurt tussen hem en mij (wat we bij elkaar oproepen): en de verantwoordelijkheid daar te leggen/laten waar het hoort”.

“Gert luistert, stelt de vragen die me bij de kern brengen waardoor ik zelf mijn oplossing bedenk en ervaar ”

” Door de coaching ben ik zowel op mijn werk als privé in staat dichter bij mezelf te blijven. Ik heb weer geleerd dat mijn lijf een goede graadmeter is van mijn welbevinden en de keuzes die ik wil maken. Ik kan mijzelf weer in balans brengen”. Gert voelde precies aan wat ik nodig had om mijn doelen te bereiken, dit deed hij door veel ruimte en tijd te laten aan mijn gevoelens en gedachten.

“Ik kan de werksituatie en de verhouding met leidinggevenden beter relativeren. Heb een duidelijk toekomstprofiel ontwikkeld dat richtinggevend is bij mijn keuzes. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik communiceer directer en ben eerlijker. Gert leeft zich goed in, heeft een prettige mix van betrokkenheid en distantie, is heel menselijk en toegankelijk.”

“Ik probeer confrontaties niet meer uit de weg te gaan , maar de zaken waar ik mee zit bespreekbaar te maken, ook als ik nog geen idee heb wat de oplossing kan zijn. Gert straalt rust uit, hij laat jou de agenda bepalen, maar zorgt wel dat we tot de kern van de vraag doordringen: ziet als er meer achter zit en neemt geen genoegen met ontwijkende antwoorden”

“Ik durf nu meer mijn mening te geven en zeg het ook vaker als ik het ergens niet mee eens ben, vind het makkelijker om nee te zeggen. Ik waardeer Gert voor de manier waarop hij mij naar mijn lichaam heeft leren luisteren; het denken af en toe even stop te zetten en te voelen wat er echt aan de hand is. En voor de prettige open gesprekken die we gehad hebben en waarin ik werd gedwongen na te denken over mezelf“

“Gert heeft geen oordeel over wat er besproken werd, over mij of over hoe ik de dingen aanpak. Dat maakt dat ik mij gerespecteerd voel, en voel dat wat ik doe, wil of zeg goed is.”