Verkade

Gert Verkade: een coach die hart en hoofd weet te verbinden voor de ontwikkeling van mensen in werk en leven.

396b

Motivatie
Doen waar je goed en bent en waar je energie van krijgt dat is het motto van Gert. Plezier in je werk en leven zorgt ervoor dat je gezond blijft en energie hebt om dat te doen wat je wilt doen.

Zijn uitgangspunt is dat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leerproces waardoor het geleerde ook na zijn aanwezigheid geborgd blijft.

Achtergrond
Gert is van oorsprong een technicus die zich ontwikkeld heeft in de technische industrie. In 2002 heeft Gert de stap gemaakt naar coachen en begeleiding van mensen in organisaties. Hiervoor heeft hij diverse opleidingen en trainingen gevolgd zoals de Post HBO opleiding “coachen, teamcoachen en begeleiden van veranderprocessen” en de 3- jarige opleiding Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP), en vervolgens de opleiding energetisch lichaamswerk.

Methode

Gert is pragmatisch, zet technieken in uit het systeemdenken, de NLP en het lichaamsgericht coachen, dromen, maar in essentie gebruikt hij zijn intuïtie en beschouwt zichzelf als het belangrijkste instrument bij het coachen.